Vilkår og betingelser

Returrett

Som kunde har du rett til å returnere kjøpt vare innen 30 dager etter at du mottat varen. Retur av vare skjer til vårt lager Mjåvannsvegen 34, 4628 Kristiansand.
Ved retur blir kun produktkostnader refundert. Fraktkostnader er ikke gjenstad for refusjon.
Returkostnader dekkes av kunde.

Ikke leverte forsendelser

For alle forsendelser som ikke leveres til en bedrift, forsøker transportør å kontakte mottaker for å avtale utlevering. Kontaktinformasjon må derfor oppgis ved bestilling.
Dersom en vare kommer i retur på grunn av problemer med å få kontakt med mottaker, belastes transportkostnader kunden, og varen blir refundert.

Force Majeure

Hendelser som krig, naturkatastrofer, stridigheter i arbeidsmarkedet, streik, myndighetsbeslutninger, uteblitte leveranser fra underleverandører, fordyrende omstendigheter samt likeverdige hendelser utenfor Brande Agenturs kontroll, som ikke kunnet forutses, skal henføres til Force Majeure. Dette innebærer at Brande Agentur befris fra sine forpliktelser til å fullføre inngåtte avtaler.

Levering

Leveringstiden kan variere. Som hovedregel sendes varer som er på eget lager ut samme dag som betaling er mottatt på vår konto. Leveringstiden er normalt 2-4 dager i Norge.
Ved større kampanjer kan leveringstiden bli noe lengre.

Priser og betaling

Hver vare angis med pris eksklusiv mereverdiavgift. I handlevognen kan man se den totale prisen inklusive alle avgifter, mereverdiavgift, frakt og betaling. For kunder uten fast avtale aksepteres kun forskuddsbetaling.

Rabatter

Rabatter og tilbud på brandeagentur.no kan normalt ikke kombineres med hverandre om ikke dette har blitt angitt.

Produkter på tilbud

For produkter som selges på tilbud gjelder hverken bytte- eller returrett. Derimot kan du selvsagt reklamere på produktet.

Garanti

Vi følger forbrukerkjøpsloven når det gjelder garanti på produkter. For mer informasjon se forbrukerrådets nettside; https://www.forbrukerradet.no/forside/feil-ved-vare/
Garantien gjelder for fabrikasjonsfeil som er et resultat av produksjonsfeil, materialfeil eller konstruksjonsfeil. Garantien gjelder ikke slitasje, ytre påvirkning, feilmontering eller at varen er brukt til et formål den ikke er ment for. Merk deg at for service- og slitasjedeler må anbefalinger om utskiftningsintervaller følges, det vil si at det kan være behov for at varen byttes innen 3 år på grunn av normal slitasje.

Reklamasjon

Brande Agentur følger gjeldende lov og rett knyttet til reklamasjoner.

Returer

Returner produktet i samme stand som du mottok den.

Forbehold om skrive-/trykkfeil og om varen er utsolgt

Vi tar forbehold for eventuelle feil, det vil si feilaktig informasjon gjeldende for eksempel priser. Dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Verken Brande Agentur eller kunden er bundet av avtalen om den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en skrive-/trykkfeil. Brande Agentur forbeholder seg retten til å kansellere kundens bestilling eller deler av denne dersom varen er utsolgt. Om varen er utsolgt vil kunden få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om erstatningsvare. Kunden kan velge enten å akseptere Brande Agentur sitt nye tilbud med de endringer som er nærmere angitt i forhold til kundens opprinnelige bestilling eller å kansellere bestillingen.

Aldersgrense

For å handle på brandeagentur.no må du være minst 18 år gammel.

Angrerett

Din angrerett(angrefristen) gjelder i 14 dager. I din SKRIFTLIGE melding til oss må det klart framgå at du angrer deg. Angrefristen begynner å løpe den dag du tok imot varen eller en vesentlig del av den. Om avtalen gjelder en spesialprodusert vare – eller en vare som har fått et tydelig personlig preg, gjelder ikke angrefrist.
Du har ikke angrerett om tjenesten er påbegynt under angrefristen med ditt samtykke.

Når du mister din angrerett
Du er forpliktet til å holde varen i like god stand som når du fikk den. Du kan ikke bruke den, men naturligvis forsiktig undersøke den. Om varen blir skadd eller blir borte på grunn av at du er uvøren mister du angreretten.